dimecres, 12 d’abril del 2017

0. INTRODUCCIÓ

Benvinguts al meu blog!

L’objectiu principal de esta Unitat de Treball és familiaritzar els termes o el llenguatge comercial internacional a tothom.

En primer lloc, explicaré que els Incoterms s’utilitzen en les transaccions internacionals, per tant, és de molt d’interés per a totes les persones que pel seu treball vullguen conèixer i utilizar aquests termes internacionals del comerç , com estudiants i profesionals, i per a totes i tots els interesats en coneixer-ho per pròpia curiositat.

En segon lloc, cal nomenar que estes sigles s’estudien en els Cicles Formatius de Grau Superior de Transport i Logística i en el Grau Superior de Comerç Internacional, primer curs.

En tercer lloc, un dels objectius d’esta unitat de treball és donar a conèixer, qué són, per a què serveixen, i com utilizar els INCOTERMS.

En últim lloc, cal nomenar també que este blog resultarà molt profitós a tots els visitants, ja que aprendrà, cada persona que ens visite, coses molts interessants que les podrá utilitzar diàriament tant en la seua activitat profesional o en algún estudi relacionat amb esta Unitat de Treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada