dilluns, 17 d’abril del 2017

9. PROGRAMA D’AFILIACIÓ D’ INCOTERMS

COM DONAR-SE D’ALTA EN LA PLATAFORMA D’AFILIACIÓ?

Es tracta d’un programa on s’afilia la persona física o jurídica que utilitza actualment els Incoterms 2010, i paga una cuota mensual o anual.

En esta plataforma segons l’operació que propose l’afiliat, els membres de la Plataforma, recomanen i aconsellen utilitzar un tipus d’Incoterm o altre per a que tinga el menor risc, la major seguretat i el mínim cost possible en dita operació de compravenda internacional.
 
Treballar amb les Plataformes d'afiliació: una professió molt rendible?
En un entorn actual com la crisi econòmica, moltes empreses van a les plataformes d'afiliació per aconseguir més vendes, sacrificant un percentatge de comissió, o augmentar la seva base de dades de clients potencials mitjançant la captació de registres, el que genera a tot el que vulgui començar a explotar el món de les plataformes d'afiliació una ampla varietat de possibilitats.

Per acabar, comentar que desde Plataformasdeafiliacion.com estem constantment provant noves formes de rendibilitzar els sites, així que esperem siguem un lloc de referència per a tot el que vulgui aprendre a deixar de fer servir l'afiliació com un hobby i començar a treballar en aquest professió utilitzant les principals plataformes d'afiliació que operen a Espanya.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada